top of page

Info.

Iedere hond is uniek! En of deze nu jong, oud, klein, groot, rashond of kruising is, ze hebben allemaal hun eigen charme. En iedere hond is een zeer dierbaar lid van het gezin!

Misschien denk je: "Waarom zou ik professionele foto's laten maken? Ik kan zelf ook gemakkelijk foto's maken met mijn smartphone en dan ben ik veel goedkoper uit". Daar heb je helemaal gelijk in (dat doe ik zelf ook). Maar zou je van die foto's ook iets groot afgedrukt in je woonkamer willen ophangen als eyecatcher? Mijn fotografie begint waar voor heel veel mensen het kiekjes maken met en de techniek van de smartphone ophoudt. Er is zoveel meer mogelijk met professionele fotoapparatuur en zeker ook in de nabewerking. Hier kan ik mijn creativiteit helemaal in losgooien. Vandaar dat, als voor jou de fotoshoot klaar is, voor mij het werk pas begint. Hierin ben ik nog vele uren meer kwijt dan met de shoot zelf.

Omdat ik in RAW fotografeer, moeten alle foto's nabewerkt worden. Dit varieert van een (kleine) aanpassing qua helderheid, contrast, verscherpen, horizon recht zetten tot het wegretoucheren van storende elementen zoals bijv. lijntjes, eventueel nog een eigenaar die gedeeltelijk op de foto staat, takjes en viezigheid uit de vacht en laat ik de hond mooi uitkomen op de foto. Daarnaast zijn er foto's waarbij ik, op het moment dat ik ze maak, al een bepaald beeld in m'n hoofd heb hoe het uiteindelijke resultaat moet gaan uitzien. En deze foto's krijgen dan ook een fine-art finish.

Voor welke shoot je ook kiest: ik zal jouw schatje met veel geduld op de foto zetten!

En voor al mijn foto's geldt: kwaliteit gaat boven kwantiteit!

In mijn fotoshoots ligt de focus op de hond, deze staat voorop! Een of enkele foto's met het baasje zijn natuurlijk mogelijk, maar wil je een familieshoot met hond, dan ben ik waarschijnlijk niet jouw fotograaf.

Professionele foto's zijn duur, maar je zult er geen spijt van krijgen om ze te laten maken!

Met behulp van onderstaande knoppen kun je verdere informatie vinden met betrekking tot de gewenste shoot.

bottom of page