top of page
10a©.jpg
11a©.jpg

Koekjes vangen.

 

Wil je ook zo'n leuke foto van je hond?

Hoelang duurt een shoot?

De duur van de shoot is ongeveer een half uur tot een uur, al naar gelang hoe relaxt de hond is. Hij/zij is tenslotte in een vreemde omgeving, met een vreemd iemand die ook nog iets van hem/haar wil. Als eigenaar kun je hieraan bijdragen door zelf ook rustig te zijn.

Welke eisen worden aan de hond gesteld?

De hond hoeft niet daadwerkelijk het vangen onder de knie te hebben, een poging tót, of het lekkere vliegende voorwerp met de ogen volgen, kan ook al geweldige beelden opleveren. Wat wél erg fijn is, is als de hond de commando’s zit en blijf beheerst.

Mocht je hond niet alles lusten of allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, neem dan zelf voor hem/haar onweerstaanbare lekkernijen mee waarmee ik kan gooien (niet te grote stukken).

 

Let op: ik werk met flitslicht! Dit is niet te vergelijken met het flitslicht op je mobiele telefoon. Mocht je hond bang zijn voor het flitsen (misschien heb je dit al ervaren door onweer/bliksem), dan kan ik je niet beloven dat de shoot gaat lukken.

Waar vindt de shoot plaats?

Ik woon in Buggenum (omgeving Roermond, Limburg) en fotografeer je hond bij mij thuis, buiten onder de (deels) afgesloten overkapping.

Wat gebeurt er na de shoot?

Ik ga zo snel mogelijk de beste, mooiste, leukste en grappigste foto's voor je uitzoeken en in photoshop bewerken. Zodra ze klaar zijn, zet ik ze in een met een wachtwoord beveiligde galerie op deze site. Hieruit kun je thuis op je gemak de foto's uitzoeken die je afgedrukt wilt hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om extra foto's bij te bestellen.

Wat kost het en wat is hierbij inbegrepen?

Klik voor het antwoord op deze vragen hier.

Mocht je interesse hebben in een shoot, of heb je vragen, neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page