top of page
1©.jpg

Outdoor.

 

Wil je ook zo'n mooie foto van je hond?

Waar vindt de shoot plaats?

Ik woon aan de rand van het prachtige bosgebied in de gemeente Leudal. Hier zijn verschillende mooie plekjes waar ik kan fotograferen. Maar mocht je zelf een plekje weten (in een bos, maar mag ook in de bewoonde wereld zijn), dan kunnen we graag met elkaar overleggen. 

Hoelang duurt een shoot?

De duur van de shoot is ongeveer 1,5 à 2 uur, maar dit is geheel afhankelijk van de hond. Maar eerlijk gezegd let ik niet echt op de tijd.

Mag de halsband/het tuig om blijven?

Je hond staat het mooist op de foto zonder halsband of tuig. Wil je 'm wél op de foto, doe hem dan een supermooie om (geen oude of kapotte). Ben je bang dat hij wegrent, dan kunnen we de halsband/het tuigje vervangen door een dun lijntje. Zo kun je je hond vasthouden. Ik photoshop jou en het lijntje achteraf gewoon weg uit de foto. Een tuig kan ik helaas niet altijd verwijderen.

 

Wat moet ik meenemen naar de shoot?

Het is aan te bevelen om je hond op voorhand goed te verzorgen zodat deze op z'n voordeligst op de foto staat. Neem eventueel een borstel en handdoek mee naar de shoot om eventuele viezigheden te kunnen verwijderen. Verder raad ik aan om snoepjes/brokjes en een bal of ander speeltje van de hond mee te nemen. Deze dienen om de aandacht van je hond erbij te houden. Neem ook water mee zodat je hond tussendoor kan drinken.

En voor jou zelf geldt: breng goede zin, tijd en veel geduld mee!

Wat als het weer slecht is?

We zijn bij een outdoorshoot natuurlijk afhankelijk van het weer. Speelt het weer niet mee, dan verplaatsen we de shoot naar de eerstvolgende mogelijke datum.

Hoelang moet ik wachten op mijn foto's?

Na de shoot maak ik een voorselectie uit de gemaakte foto's die ik in een tijdelijke online galerie plaats. Hieruit kun je je foto's kiezen. Je ontvangt ongeveer een week na de shoot een persoonlijk wachtwoord tot deze galerie. Jouw uitgezochte foto's ga ik vervolgens zorgvuldig en professioneel nabewerken waardoor ze een bijzondere uitstraling krijgen.

De nabewerking (waarbij ik let op het aanpassen van kleuren, het verwijderen van viezigheid en andere storende elementen, kan ongeveer 3 à 4 weken in beslag nemen (al naar gelang het uitgekozen aantal en de bewerkelijkheid daarvan). De kwaliteit van jouw foto's staat bij mij voorop, neem het me dan ook niet kwalijk als ik bepaalde termijnen niet kan nakomen. Het wachten wordt beloond!

Wat kost het en wat is hierbij inbegrepen?

Klik voor het antwoord op deze vragen hier.

Mocht je interesse hebben in een outdoorshoot van je hond, of heb je vragen, neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page