top of page
1©.jpg
1O©.jpg
Lavitadonker©.jpg
Lavitalicht©.jpg
Carolina©.jpg
_DSC4487©.jpg

Kunst aan de muur.

Naast het fotograferen heb ik me ook toegelegd op het digitaal schilderen van honden-, paarden- en kattenportretten. Zo heb ik de deskundigheid in huis om van iets heel gewoons, iets heel bijzonders en speciaals te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zal eerst uitleggen hoe dit tot stand komt:

aan de hand van een digitale foto ga ik eerst kijken welke kleuren het best bij het dier passen. Dit kunnen kleuren zijn die in het dier zelf zitten of juist kleuren die elkaar versterken. Daarna ga ik de foto in photoshop dusdanig bewerken dat er een schilderachtig resultaat ontstaat. Ik maak géén gebruik van een filter waar je met één druk op de knop meteen resultaat hebt. Hierin kan ik me met mijn manier van schilderen duidelijk onderscheiden. Je kunt het resultaat tussen een handgeschilderde versie en een filterversie van een portret absoluut niet met elkaar vergelijken!

Mijn manier van bewerken kun je het best vergelijken met een schilder die met een kwast en verf op een doek schildert. Ik gebruik een pen waar ik digitaal mee kan schilderen, als kwast, de kleuren van de foto als verf en mijn beeldscherm als mijn doek. Ieder kunstwerk is van de eerste tot en met de laatste penseelstreek met de hand geschilderd en daardoor uniek. Er is geen enkele andere manier om tot zo’n resultaat te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een foto waarop je huisdier mooi staat afgebeeld, maar is er teveel afleiding in de rest van de foto? Dan zou je die foto wellicht kunnen gebruiken om er een handgeschilderd portret van te laten maken waardoor de focus uitsluitend op je huisdier komt te liggen.

 

Heb je twijfels of je een geschikte digitale foto hebt, stuur me die dan door per mail en dan zal ik kijken of ik er mee aan de slag kan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

De producten die ik aanbied, komen tot stand door samenwerking met een fotospeciaalzaak. Zij drukken de foto's en canvassen in hun eigen vaklab af waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Wat kost het en wat is hierbij inbegrepen?

Klik voor het antwoord op deze vragen hier.

Mocht je interesse hebben in een schilderij van je dierbare huisdier, of heb je vragen, neem dan contact op via het contactformulier.

Lavita origineel.jpg
bottom of page