top of page

 

 

 

 

 

In the box fotoshoot.
 

De naam zegt het al: het is een fotoshoot waarbij je hond in een box zit. Van de verschillende foto’s maak ik dan achteraf een leuke box-collage, waarbij de dieptewerking goed tot z’n recht komt. Het leukste resultaat krijg je als de hond in de verschillende vakken op de een of andere manier “contact” met elkaar heeft.

Je kunt kiezen uit een collage met 3, 4, 6 of 9 vakken. Bij de collage van 3 of 6 vakken heb je de keuze uit horizontaal of verticaal. De collage van 4 of 9 vakken wordt vierkant. Je geeft voor de shoot aan uit hoeveel vakken jouw collage opgebouwd moet worden.

 

Een leuke optie is om aan de shoot een thema te verbinden. (Denk bijvoorbeeld aan kerst/verjaardag/harry potter.) Alles is mogelijk. Dit kan door middel van het gebruik van voorwerpen. Deze moet je dan wel zelf meebrengen. Neem gerust contact met mij op om hierover te overleggen.

 

En wat ook mogelijk is: mocht je als baasje samen met je hond in de box willen, dan kan dat ook.

 

Ik heb 2 formaten box:

70 x 70 cm. Deze is geschikt voor een kleine tot middelgrote hond.

100 x 100 cm. Deze is geschikt voor een grote(re) hond, zonder of met 1 baasje.

 

Let op: ik maak hiervoor gebruik van een studioflitser. Dit is niet te vergelijken met het flitslicht op je mobiele telefoon. Mocht jouw hond bang zijn voor het flitsen (misschien heb je dit al ervaren door onweer/bliksem), dan zal ik de shoot afbreken. De hond moet zich er prettig bij voelen!

 

Waar vindt de shoot plaats?

Ik woon in Buggenum (omgeving Roermond, Limburg) en fotografeer jouw hond bij mij thuis, buiten onder de (deels) afgesloten overkapping.

Wat kost het en wat is hierbij inbegrepen?

Klik voor het antwoord op deze vragen hier.

 

161©300.jpg
bottom of page